Чоловік Галі був упевнений, що він не може мати дітей, а коли дружина заявила про ваrітність, він почав сkандал. Правда відкрилася потім, а

Якось Дмитро повернувся додому у надзвичайно веселому настрої. Однак коли його дружина Галя запитала його про причину його гарного настрою, він відповів криком, заявивши, що дружина вже повинна знати причину. Потім він сів на диван, більше нічого не сказавши. Це було не вперше, коли Дмитро поводився подібним чином. Він постійно йшов з дому, або починав конфлікти і бійки, що було чимось новим для їхнього трирічного шлюбу. Галя не знала, що робити, і вирішила зателефонувати своїй мамі.

Її мати порадила їй перечекати і припустила, що з Дмитром могло щось трапитися на роботі, через що він так поводився. Вона запропонувала Галі поговорити з ним, коли він заспокоїться. Однак Галя не наважувалася поговорити з чоловіком, але й не могла наслідувати пораду матері – почекати, поки все вщухне. Мати Дмитра не відповідала на дзвінки Галі, тож мама Галі вирішила сама подзвонити їй. На її подив, мати Дмитра вилила багато бруду на їхню родину, стверджуючи, що Галя була зра дницею, яка заваrітніла від іншої людини.

За її словами, Дмитро не міг мати дітей через дитячу хво робу. Того вечора Дмитро повернувся додому і зажадав від Галі пояснень щодо її ваrітності. Він зви нуватив її в невірності і заявив, що дитина не може бути від неї. Галя була обурена та попросила його піти. Проте Дмитро спробував заспокоїти її, пояснивши, що він не може ма ти дітей: про це мама говорила йому з дитинства. Потім він попросив її перервати ваrітність, щоб зробити процедуру, щоб зберегти сім’ю.

Галя була обурена поведінкою Дмитра і знову попросила його залишити квартиру . Він пішов, але згодом повернувся у веселому настрої. Проте Галя не впустила його та вирішила подати на розлу чення та аліменти. Дмитро заперечував батьківство, але тест підтвердив, що Галя справді була вірна йому. Зрештою, Галя вирішила виховувати хлопчика самостійно і дозволила Дмитру бачитися із сином лише за належного виконання постанови су ду.

Leave a Comment